DRONEGRAPHY

The Sky is not the limit

Welcom
into the Sky

uw herinneringen vanuit een andere hoek...
Organiseer je een (familie)feest, dan wil je zo veel mogelijk herinneringen overhouden aan de partij. Foto’s en filmpjes helpen hierbij, maar je kunt een extra dimensie toevoegen door ook dronebeelden te laten maken. Steeds vaker worden drones ingezet bij feesten voor een herinneringsvideo. De drones kunnen video’s van een 4k kwaliteit maken, waarmee je een unieke impressie van je feest kunt creëren.

Dronevideo
als aandenken

een blijvende herinnering
4K Opnames

4K Ultra HD is een resolutie waarin steeds meer foto- en videocamera's filmen. De beelden die je opneemt in 4K resolutie bevatten 3840 x 2160 pixels, waardoor je meer details in je video's terugziet. Dit maakt camera's die in 4K filmen geschikt voor veeleisende vloggers en videografen. Om deze hoge beeldkwaliteit ook daadwerkelijk terug te zien, heb je een apparaat nodig dat deze resolutie ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan een televisie of computerscherm met 4K resolutie

Een aanspreekpunt

Een eenmansbedrijf met een aanspreekpunt. Deze zaak is een eenmansbedrijf waardoor we ook de prijzen laag kunnen houden. Heeft u vragen dan kom ik graag langs.

Gecertificeerde Piloot

het EU Dronebewijs A1/A3 Drone DJI MAVIC AIR 2 DJI MIN 3 (2022)

Scherpe PRIJS

Als eenmanszaak kunnen we u zeer scherpe prijzen aanbieden. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

TOEPASSINGEN

uw feest vanuit een andere hoek

Uw huis en tuin

Een tuinparty, een Feestje, of een opname in een zaal...

Trouwfeesten

Een overzicht van uw bouwwerf

Bouwwerf

OPnames van landbouw.

Landbouw

Een unieke herinnering

0470/963.569

Een mooi feest verdient een mooie herinnering. Met luchtbeelden krijg je een uniek beeld van het feest en ervaar je de herinnering intensiever dan met enkel foto’s.

Dronegraphy kan uw feest in beeld brengen die zich in de buitenlucht afspelen. Van overzichtsshots tot close-ups: de mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de uitstekende 4K camera’s op de drones van Dronegraphy.

Voordeel is dat ook in de eindmontage nog zonder problemen ingezoomd kan worden op delen van het beeld, zonder verlies van kwaliteit.

Breng een herinnering tot leven

De herinnering blijft

Met een uitgebreide ervaring in film en montage, weten we de sfeer van een feest in beeld te brengen. Dronebeelden tonen een feest op een manier die op geen enkele andere wijze te vangen is.

Naast luchtbeelden, is het ook mogelijk om een timelapsecamera te plaatsen die het verloop van een feest mooi in beeld brengen. Een uitstekende keuze bij feesten in de natuur bovendien: zie de zon ondergaan terwijl je gasten zich vermaken op het feest.

Drongraphy kan in overleg diverse technieken toepassen om tot het mooiste eindresultaat te komen dat jouw feest ook later nog tot leven kan brengen.

Breng een herinnering tot leven

Travel Information

Drone huren voor evenementen
Uw bruiloft filmen met een drone? Een drone filmpje laten maken van uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Uw sportieve prestaties analyseren met drone luchtbeelden? Een unieke ervaring filmen op zee of op een meer?

Dronegraphy schuift mee aan tafel en bekijkt hoe we uw bijzonder moment perfect in beeld kunnen brengen. Vertel ons de locatie en uw verwachtingen en we bekijken samen wat mogelijk is.

Drone opnames laten u toe te filmen van op grote hoogte. Zo kan u vanuit vogelperspectief uw ceremonie volgen, een festival vanuit de lucht fotograferen of een drone video laten maken van uw ballonvaart. Tijdens de sessie nemen we steeds onze laptop mee zodat u de beelden instant kan bekijken. Wilt u iets aanpassen of meer focus op een bepaald aspect? Komt in orde!

Dronegraphy werkt zowel voor particulieren als professionals. Bedrijfsfeesten, festivals of een privé feestje?
Voor ieder evenement halen we met plezier drones boven.

Waarom kiezen voor Dronegraphy?

Reeds van 2014 vliegen we met drones. Nauwkeurige drone beelden met perfect scherpe zoom
Unieke shots (zoomen, snelheid maken, draaien,…)
Inschatting van weersomstandigheden en de gevolgen voor luchtfotografie

Drone live beeld ter plaatste te volgen en nadien krijgt u de opname beelden meteen.
 Wilt u nadien graag uw drone beelden laten monteren met of zonder muziek, met voice over of ondertiteling? Dat kan of u kan ook het materiaal onbewerkt bekomen.

Strikte naleving van veiligheidsvoorschriften.

 

Wilt u een drone huren met piloot voor uw evenement? Geef hier een seintje!